Advertisement

Afganistanski Hrt - Afganistanski Hrt Pasmine Pasa Purina - Zbog njegove specifične ljepote mnogi ga uzgajivači odabiru za izložbe pasa.

Afganistanski Hrt - Afganistanski Hrt Pasmine Pasa Purina - Zbog njegove specifične ljepote mnogi ga uzgajivači odabiru za izložbe pasa.. Lovinu je hvatao po nekoliko km tako da mu čovjek nije mogao pomoći i od tada se afganistanac počeo oslanjati samo na sebe i na svoju pamet i instinkt, na svoju inteligenciju, orijentaciju i snagu. Kot nam že ime pove, so afganistanski hrti nastali v gorah afganistana, kjer so. Zaradi prirojene milosti in prodornega pogleda so afganistanski hrti pridobili številne oboževalce z vsega sveta. Eden od najbolj znanih lastnikov afganistanskega hrta je bil pablo picasso, ki je svojega psa poimenoval kabul, in je pasmo upodobili tudi na nekaterih svojih slikah. Naprodaj imamo mladičke pasme afganistanski hrt.

Mužjak je visok od 68 do 74 centimetara, a ženka od 63 do 69. Pretražite afganistanski hrt uzgajivačnice u svojoj blizini. Eden je tri barven, eden pa belo rjav. سگ تازی).druga imena za ovu rasu su tazi, baluči hrt, barakzaj hrt, šalgar hrt, galandej hrt. Afganistanski hrt če boste imeli srečo, da boste nekoč uživali v družbi afganistanskega hrta, boste med vsemi pasmami opazili enega najlepših, ponosnih, vedrih, nesmiselnih, pametnih, pametnih in pasjih pasjih osebkov.

Afganistanski Hrt Afganec Afghan Hound Zivalnik Si
Afganistanski Hrt Afganec Afghan Hound Zivalnik Si from www.zivalnik.si
Zbog njegove specifične ljepote mnogi ga uzgajivači odabiru za izložbe pasa. Afganistanski hrt posebno je cijenjena pasmina hrtova. Je vzvišen, miren, izredno okreten. Lovinu je hvatao po nekoliko km tako da mu čovjek nije mogao pomoći i od tada se afganistanac počeo oslanjati samo na sebe i na svoju pamet i instinkt, na svoju inteligenciju, orijentaciju i snagu. Ima značilen obraz, s trikotnimi očmi iz katerega veje inteligenca. Teži od 20 do 27 kilograma. Afganistanski hrt je pas koji se može opisati u najkraćim crtama: Oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku.

Avganistanski hrt je pas koji je ranijih godina bio veoma popularan, a danas je njegova popularnost dosta opala.

Ima dugu i svilenkastu dlaku, samo je na njušci dlaka kratka. K novim lastnikom bodo lahko odšli konec meseca julija. Afganistanski hrt je znan po svojem eksotičnem videzu. Afganistanski hrt je oduvijek lovio lovinu po šumama (izuzetak je, za razliku od ostalih hrtova koji love u čoporu on lovi sam). Pasma torej izhaja iz afganistana, kjer je nastala s križanjem hrtov tipa saluki in dolgodlakih ovčarskih psov. Ime proizlazi iz njegove namjene, a ne njegovog izgleda. Zaradi prirojene milosti in prodornega pogleda so afganistanski hrti pridobili številne oboževalce z vsega sveta. Effective, natural menopause supplement launched by this morning's dr chris steele. U prošlosti je bio namijenjen lovu na sve vrste divljači, naročito vukove od kojih je, kao. Avganistanski hrt je pas koji je ranijih godina bio veoma popularan, a danas je njegova popularnost dosta opala. Ti psi so čustveni in občutljivi, hkrati pa plemeniti in pogumni. Zahtijevaju puno četkanja i češljanja iako ga se obavezno svakodnevno treba češljati, afganistanski hrt to voli pa njegov vlasnik to treba gledati kao tetošenje i bliskost. Mladički so dobrih staršev,krasnega značaja.mladički so odraščali v tesnem stiku z nami,z naravo,navajeni so psov in otrok.

Njen značaj je enkraten, skratka naša sanjska psička. Ovaj pas je bio veoma cenjen i tražen među ljudima, a mnogi su ga smatrali luksuznim. Afganistanski hrt posebno je cijenjena pasmina hrtova. Afganistanski hrt se imenuje tudi afganistanski gonič ali preprosto afganistanski pes. poleg privlačnega videza ti kosmati izstopajo po svoji inteligenci in seveda po hitrosti, ki jo dosežejo med tekom. Ima dugu i svilenkastu dlaku, samo je na njušci dlaka kratka.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Eden od najbolj znanih lastnikov afganistanskega hrta je bil pablo picasso, ki je svojega psa poimenoval kabul, in je pasmo upodobili tudi na nekaterih svojih slikah. Mužjak je visok od 68 do 74 centimetara, a ženka od 63 do 69. Afganistanski hrt če boste imeli srečo, da boste nekoč uživali v družbi afganistanskega hrta, boste med vsemi pasmami opazili enega najlepših, ponosnih, vedrih, nesmiselnih, pametnih, pametnih in pasjih pasjih osebkov. Zaradi težkih vremenskih razmer se jim je razvila dolga in gosta dlaka, ki jih je ščitila pred vremenskimi vplivi. Zanj je značilna dolga svilnata dlaka, raznovrstnih barv in odtenkov. Ima dugu i svilenkastu dlaku, samo je na njušci dlaka kratka. Osebnosti se zelo razlikujejo znotraj pasme, vendar so vsi psi zvesti in ljubeznivi družabniki. Baš kao i engleski kratkodlaki hrtovi, sposobni su postići veliku brzinu i dugo trčati bez ikakvog…

Smatraju se jednom od najstarijih pasmina, ali nisu za svakoga.

Eden je tri barven, eden pa belo rjav. U prošlosti je bio namijenjen lovu na sve vrste divljači, naročito vukove od kojih je, kao. Je velik od 62 do 74 cm, tehta od 25 do 30kg. Naprodaj imamo mladičke pasme afganistanski hrt. Afganistanski hrt navodno jedna od najstarijih pasmina, afganistanski hrt poznat je po svojoj ne baš najdruštvenijoj naravi. Mužjak je visok od 68 do 74 centimetara, a ženka od 63 do 69. Dlaka pomenutog psa je duga a isti se smatra pogodnim za lov. Prepoznatljivi su po svojem uskom i visokom tijelu te dugom, gustom i obilnom dlakom. Dostojanstven, graciozan, odan, miroljubiv, plemenit, ponosan, snažan i brz. V naslednjih desetletjih so sledili številni poskusi uvoziti pasmo v anglijo, a vsakič brez uspeha. Ovaj pas je bio veoma cenjen i tražen među ljudima, a mnogi su ga smatrali luksuznim. Baš kao i engleski kratkodlaki hrtovi, sposobni su postići veliku brzinu i dugo trčati bez… Zaradi težkih vremenskih razmer se jim je razvila dolga in gosta dlaka, ki jih je ščitila pred vremenskimi vplivi.

Ovaj pas je bio veoma cenjen i tražen među ljudima, a mnogi su ga smatrali luksuznim. Osebnosti se zelo razlikujejo znotraj pasme, vendar so vsi psi zvesti in ljubeznivi družabniki. Teži od 20 do 27 kilograma. Dostojanstven, graciozan, odan, miroljubiv, plemenit, ponosan, snažan i brz. Verjamem, da je najpomembnejši dejavnik dobre izobrazbe afganistanskega hrta ta, da preživi dovolj časa s svojo mamo.

Afganistanski Hrt Pet Shop Tacka
Afganistanski Hrt Pet Shop Tacka from pet-shop-tacka.sqwiz.si
Ono po čemu je karakterističan je njegova duga, svilenkasta dlaka koja svakom svojom pojavom izaziva divljenje. Oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Na oceni zunanjosti je prejela odlično oceno in ima vzrejno oceno a. Odaberite područje i pretražite afganistanski hrt uzgajivače. Afganistanski hrt je starodavna pasma, stara 4000 let in izvira iz egipta. Afganistanski hrt je veoma stara pasmina s kraljevskim držanjem i ponašanjem. Dobro će se slagati sa decom, mada mu ne prija zadirkivanje. Afganistanski hrt je primeren za bivanje v stanovanju, vendar pa je potrebnega ogromno dela pri vzdrževanju njegove dolge svilnate dlake.

Baš kao i engleski kratkodlaki hrtovi, sposobni su postići veliku brzinu i dugo trčati bez ikakvog…

Afganistanski hrt je veoma stara pasmina s kraljevskim držanjem i ponašanjem. Sta čipirana, razgliščena, opravljeno prvo cepljenje, imata potni list,,…vse informacije dobite na tel. Glamurozni afganistanski hrt pripad skupini lovačih pasa.uzgajan je za lov u planinama afganistana.smatra se jednom od najstarijih pasmina i još je uvjek vrlo sličan vuku.ima dugačku dlaku i treba mu puno četkanja. Oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Afganistanski hrt je pas koji se može opisati u najkraćim crtama: Ime proizlazi iz njegove namjene, a ne njegovog izgleda. Naprodaj imamo mladičke pasme afganistanski hrt. Afganistanski hrt navodno jedna od najstarijih pasmina, afganistanski hrt poznat je po svojoj ne baš najdruštvenijoj naravi. Prepoznatljivi su po svojem uskom i visokom tijelu te dugom, gustom i obilnom dlakom.oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Ime ove pasmine u njegovoj domovini rusiji znači ,,brz.također je znan i kao ruski vučjak.predivni. Afganistanski hrt je starodavna pasma, stara 4000 let in izvira iz egipta. Oblikom afganistanski hrtovi liče na engleske kratkodlake hrtove, jedina razlika je što imaju dugu dlaku. Effective, natural menopause supplement launched by this morning's dr chris steele.

Posting Komentar

0 Komentar