Advertisement

Manavgat Orman Yangını - Pia65fui37lsm - Felaketin adı oldu orman yangını.

Manavgat Orman Yangını - Pia65fui37lsm - Felaketin adı oldu orman yangını.. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda.

V2ctr44apwzknm
V2ctr44apwzknm from iasbh.tmgrup.com.tr
Felaketin adı oldu orman yangını. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Felaketin adı oldu orman yangını.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Felaketin adı oldu orman yangını. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Lgiicyy7tnthjm
Lgiicyy7tnthjm from www.toroslargazetesi.com.tr
06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Y581chpdcx3urm
Y581chpdcx3urm from i.gazeteduvar.com.tr
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar